Wednesday, June 23, 2010

sleepy eve~

hey..olah dear bloggers...
amcm korg sume pade waktu ptg sekarang yang sangat mengantuk sekli*arhhhgg*tersipu2 menguap pulak...hahahaha...

emm nothing mmuch 2 say la sayang semue....lately ni i da jarang mengarang laa..tah seperti kehilngan idea tau!!kenape ek??dulu ke maen gajin lagi update blog...hahaha..tah la dtg angin kus2 kot..hhahahaa*ade ke angin ni??

tape la...i juz wanna say here im really dam sleepy so b4 i tetitow kat dlm opis cm bdk sebelah i ni,.,.pehh selambe badakkkk die jek die tdoe...berbulu aku la cmni...hahahaha....tape tahan2!!hehe..

ok..da....t i rajin i tulis lg yek...slm syg....*hmmm dgr lagu si amelia ni lagi la gantok...*nyalkanlah lilin cinta kiiitaaa...alahaiii...nyampahhh .....hmm...ok daaaaa!!!!!



*PIC NI LAGIIII TALEH BLAHHH...TAH APE2...ADE KE KWN AKU SI AMMK SAID LIKE LANGSUIR???KALU LANGSIR LRH TAHAN LE LAGI....CITTTT

8 comments:

bella luna said...

ammk, mmg mcm langsuir ler..hehe
cube tgk btl2..ngeee..:D

Asl del dr fb?!pkai ler gmbr tue..huhu
nmpk rmbut perang jea..haha

Apel D. Doragon said...

kau mandi xni.....???

jojolisa said...

ammk;emm abes da ko dok kutuk2 aku...aku tukau lerr...hahaha...

jojolisa said...

zaper;uishh ni lagi la dsat soklan ko ni...ayooo...aku mandi ler..tapi otw!!hahahaha..

Anonymous said...

hehehehe..mane ade kutuk..dh srupe..ltk gmbr ko yg pkai spec nie kn comel..hehe

weyh.xsbr nk g genting!!!:)

jojolisa said...

lol ammk ke??tbe2 jadi anonymous...selmat xjadi annoyingalz...hahahah...

emm ey??biak la..kasi antu2 len takut sama ini langsuir daa...hahahaha......

aa...xsabanye!!!nk g pangkor n genting!!!wahhh pasti seronok!! bwk tupi jgn lupe!!!!!

Huj@n said...

makcik....rupa mcm Hantu ler gambau tuh...tp mcm best jer..ahahhaha

jojolisa said...

qis;yeke??hahaha..tape rock sket...ko ckp cm antu..kwn aku ckp cm langsuir...ade org ckp lagi cm man kidal...arghhh aku pon xpaham...ahhahaa..lantak korang la nk judge cmne...ahahaha...p tyme ni mmg gah gile kot...hahahaa